De toekomst is van mij....

'Laat de toekomst de waarheid vertellen en evalueer een ieder op basis van zijn werk en prestaties. Het heden is van hen;  de toekomst waarvoor ik echt heb gewerkt,  is van mij....'

Deze uitspraak is van Nikolas Tesla 1856 - 1943; ook wel de Profeet van de Technologische Tijd en van het Licht genoemd. Zoals je weet is de boodschap van een  profeet belangrijk, daar gaat om, vaak krijgt echter de persoonlijkheid van de profeet meer aandacht. Zo ook bij Tesla.

Tesla ontdekte dat het universum is gemaakt van energie, vibratie en frequentie. Door de Tesla Code zijn gedachten, gevoelens en geloof in combinatie met de Verenigd Veld theorie een mogelijkheid om het universum te herscheppen- van het Quantum leven naar de fysieke wereld die we met ons oog kunnen zien. Gedachten, gevoelens en geloof zijn spirituele niet fysieke zaken die effect hebben op het fysieke universum, we zijn er een mee.

Elk levend wezen is een motor die is afgestemd op het radarwerk van het universum. Hoewel je schijnbaar alleen door je directe omgeving wordt beïnvloed, strekt de sfeer van externe invloed zich uit over een  oneindige afstand.

369 in het dagelijks leven

Als je alleen de grootsheid van de getallen 3, 6 en 9 kende, dan zou je de sleutel tot het universum hebben.

- Nikolas Tesla

---------

 

Condities mens-zijn

Iedereen moet zijn lichaam beschouwen als een geschenk van onschatbare waarde zoals van een grote liefde, een prachtig kunstwerk, een onbeschrijfelijke schoonheid of een mysterie dat verder gaat dan de menselijke conceptie, en zo delicaat dat een woord, een ademhaling, een blik en ook het denken het kan verwonden.

Mijn brein is slechts een ontvanger, in het universum is er een kern waaruit we kennis, kracht en inspiratie halen. Ik ben niet doorgedrongen in de geheimen van deze kern, maar ik weet dat het bestaat. Alles wat we ooit hebben gezien, gehoord, gevoeld en gelezen volgt ons in de vorm van lichtdeeltjes. 

Visualiseer dingen in je hoofd, hou ze vast en realiseer ze in de buitenwereld. Voed de kracht van visualisatie door kleur, gehoor en  zien bewust te ontwikkelen.

Het lijdt geen twijfel dat sommige planten- voeding zoals havermout, economischer is dan vlees, en superieur is aan zowel mechanische als mentale prestaties. Dergelijk voedsel belast bovendien onze spijsverteringsorganen beslist minder,  en het maakt ons tevreden en sociaal , met als gevolg een  hoeveelheid tevredenheid die moeilijk in te schatten is.

Ontwikkel een hoog bewustzijn van je bestemming en het werk dat je te doen hebt.

Ga voor doorzettingsvermogen.

Zorg voor  alle vitale en spirituele energieën, noden en zuiver waar  nodig.Ziekte is vaak het gevolg van verstoorde levenskracht of een opeenstapeling van toxinen in het lichaam of de geest. Soms moet een mens van tijd tot tijd lijden om beter te worden. Maar de oorzaak van veel ziektes ligt in de geest.

Weet wat wel en niet nodig is om je werk fysiek vol te houden.Kennis van de mentale en vitale energie  en hoe we deze kunnen transformeren in wat we willen bereiken, waarmee we controle over onze gevoelens krijgen.

Heb controle over je slaap; in slaap vallenm wakker worden, bloedsomloop en processen die in en rondom je plaatsvinden.

Weet je iets niet, geef je dromen opdracht een oplossing te zoeken.

Sla niet alles op in je geheugen, maar alleen wat belangrijk is.

 

 

 

Frequentie

Zelfzorg bestaat bij de gratie van frequentie. We passen onze eigen frequentie vaak aan om mensen op hun level tegemoet te komen terwijl je door in je eigen frequentie te blijven je omgeving juist naar een hogel level kunt trekken. Ga niet in discussie met mensen die je niet willen begrijpen, het heeft een nadelig effect op je.