22. jan, 2019

Kwantummoment

Kwantum-momenten kunnen ons leven op zijn kop zetten. Mensen maken melding van het feit dat ze een verandering in hun gewaarzijn hebben ervaring; met als gevolg meer authenticiteit en een  evenwichtig levens perspectief.

Het kwantum-moment van Wayne Dyer: Ik werd die dag om iets over vier in de ochtend gewekt door een stem en, heel licht, de geur van rozen in de kamer. Ik had het overrompelende gevoel dat de goddelijke energie bij me was. Een lichte wind leek door de kamer te gaan terwijl alle ramen gesloten waren. Roerloos lag ik in bed, ik had overal kippenvel en ik was met stomheid geslagen door wat er op dat moment gebeurde. Een stem zei me dat alcohol een gepasseerd station was voor mij en dat het gemakkelijk zou zijn om te stoppen.

Ik heb nooit meer de verleiding gevoeld om alcohol te drinken.Het kwantum-moment kan ik tot in ieder detail voor de geest halen. Ik denk dat de Geest bij zijn verschijnen een uitroepteken plaatst om de gehele episode te benadrukken. De levendigheid blijft je een leven lang bij.