7. jun, 2018

Oneindig

Oneindig is moeilijk te begrijpen als je steeds hebt leren denken in termen van 'eindigheid' en beperktheid. In zekere zin is God dus gewoon een ander woord voor oneindigheid, oneindige intelligentie, onuitputtelijke kracht, zowel het mannelijke als het vrouwelijke principe.

Hier op aarde leven we in de illusie dat we afgescheiden zijn en alleen. Die rationele manier van kijken is de manier om je eigen tralies te realiseren en je af te scheiden van je eigen kracht en godsvonk. In feite blijf je daardoor klein en afhankelijk. Je houdt jezelf in slachtofferschap en gaat hulp zoeken bij anderen.

Maar de grootste wijsheid zit dus in jezelf en nergens anders. De godsvonk die jij bezit, daarmee kan je je leven optimaal richting geven. Plaats de godskracht niet buiten jezelf. Leer erop te vertrouwen. Deel je krachten maar sta ze niet af.
Niemand zou je mogen toelaten jouw realiteit te bepalen, zo geef je je eigen kracht en zelfautoriteit weg en deze mensen kunnen overigens nooit jouw volledige realiteit overzien.