1. nov, 2017

Auditieve en visuele Leiding blijft stromen...

Ga er niet van uit dat goddelijke leiding alleen maar stroomt wanneer je hulp nodig hebt.Leiding blijft stromen, of je problemen hebt of niet. Leiding overstijgt problemen, gebroken harten en trauma's, en stroomt via dromen en heldere momenten. Dit lijkt op een nieuw concept voor je relatie met God. Maar of leiding nu in rustige of woelige tijden komt, het is aan jou om de moed te hebben deze te erkennen,de systemen te leren waardoor God je bereikt, en te herkennen wanneer fysieke stress of een symptoom wordt veroorzaakt door onderdrukte of verkeerd geïnterpreteerde leiding of enkel door onrust over een aspect in je dagelijks leven. Jij bent de enige die duidelijk deze signalen kunt onderscheiden.

De volgende stap is dat je erkent welke leiding je nu het minst wilt horen.
Wanneer je eenmaal erkent dat er leiding is, zullen je altijd wegen worden getoond voor alle moeilijkheden die zich voordoen. Je zult nooit midden in een gebed in de steek worden gelaten.

Oefeningen* en gebed openen je ogen  voor de manier waarop je intuïtieve kanalen werken. Tegelijkertijd zul je het uithoudingsvermogen ontwikkelen om de leiding die je krijgt op te volgen, waarbij je alle angsten die onderweg naar boven komen, onder ogen ziet.

Er komt een dag, een moment, een punt waarop je de kracht van je innerlijke stem die tegen je spreekt met een bevelend gezag, zult horen. Dit is op zich al een mystieke ervaring, omdat je voor het eerst in je leven zonder twijfel zult weten dat het gezag van je ziel zich vermengt met Gods opdrachten. Op dat moment zal een gevoel van weten je leven richting geven die je zult herkennen als niet onderhandelbaar. 

Vanaf dat moment weet je wat het is om God te horen. Dat maakt trouwens geen einde aan de uitdaging of je deze stem zult volgen. Het vergroot alleen maar de druk.

*Oefeningen en gebeden in het boek 'De Burcht' van  Caroline Myss