10. apr, 2017

Meesterschap

Mystiek bewustzijn kan je de genade geven om ieder moment te verlichten en niet alleen maar de moeilijke momenten. Waarom wil je een mystieke staat van verlichting ervaren? Waarom zou je dat niet willen? Een deel van je leven zal altijd buitensporig of moeilijk zijn. Het loslaten van je ziel in een hoger bewustzijn zal waarschijnlijk verdere veranderingen in je leven noodzakelijk maken. Die zullen heilzaam zijn, maar ook een uitdaging, en je  de grootsheid van je leven laten zien.

Waarom zou je een alledaags leven leiden terwijl je in je ziel weet dat je een buitengewoon leven kunt hebben? Je zult kracht moeten verwerven om jezelf toe te staan te veranderen. Je leert jezelf los te laten in een afwachtende overgave aan het goddelijke. Je zult altijd in een cyclus van rust en rusteloosheid  in- en uitgaan en je zult altijd moeten werken om het ego en de ziel in evenwicht te brengen. Je ervaart een kosmische verschuiving in zintuiglijke waarneming.

We worden waarnemers van patronen van communicatie  en uitwisselingen tussen de ziel en God. De universele waarheid 'zo boven' zo beneden'- zoals het in de hemel is, zo is het ook op aarde- is actief in je biologische weefsel en je aderen. Je bent niet langer gescheiden van het geheel van het leven. Je bent deel geworden van het levende mysterie.