14. jun, 2020

Heelheidservaring

Veel mensen maken tegenwoordig vanuit angst en afhankelijkheid verbindingen in het horizontale veld. Denk hierbij aan erkenning zoeken buiten jezelf, afhankelijk zijn, overbezorgdheid, continu met anderen bezig zijn, verslaving en andere ongewenste gedragspatronen.

Het is onvermijdelijk dat je als mens te maken krijgt met deze uitdagingen, ze horen bij het aardse leven. Maar veel mensen raken er compleet in verstrikt. Dit komt omdat ze de basisveilgheid in zichzelf en hun omgeving zijn verloren, en/of hun verbinding met de Bron is verstoord, de verticale as.

Zijn we hier op deze planeet om hier weer dichterbij te komen? Om ons te ontwikkelen en geestelijk te groeien? Als je je bewust wordt van de werking van die horizontale as, en je de verticale as vaker ervaart, wordt er een heelheidsherinnering geactiveerd. Een herinnering aan wie je werkelijk bent. Met als gevolg: innerlijke rust. Je zal minder overactief denken en doen. In deze stilte ontstaat ruimte voor een verdiept inzicht in jezelf.

Hoe zorg jij voor jezelf  op verschillende momenten in je leven?

Je gaat jezelf  als geheel zien en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gedrag en daden.

www.holistik.nl